یادداشتهای یک دانشجوی فناوری اطلاعات و ارتباطات
مطالب - مقالات - برنامه ها و پروژه های مربوط به فناوری اطلاعات و رایانه گاها علمی و اجتماعی 
قالب وبلاگ
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

لینک های مفید 2


 راهروی بیمارستان – روز – داخلی


مردی جوان در راهروی بیمارستان ایستاده، نگران و مضطرب. در انتهای کادر در بزرگی دیده می شود با تابلوی “اتاق عمل”.
چند لحظه بعد در اتاق باز و دکتر جراح – با لباس سبز رنگ – از آن خارج می شود. مرد نفسش را در سینه حبس می کند. دکتر به سمت او می رود. مرد با چهره ای آشفته به او نگاه می کند…


دکتر: واقعاً متاسفم، ما تمام تلاش خودمون رو کردیم تا همسرتون رو نجات بدیم. اما به علت شدت ضربه نخاع قطع شده و همسرتون برای همیشه فلج شده. ما ناچار شدیم هر دو پا رو قطع کنیم، چشم چپ رو هم تخلیه کردیم…

باید تا آخر عمر ازش پرستاری کنی، با لوله مخصوص بهش غذا بدی، روی تخت جابجاش کنی، حمومش کنی، زیرش رو تمیز کنی و باهاش صحبت کنی… اون حتی نمی تونه حرف بزنه، چون حنجره اش آسیب دیده…


با شنیدن صحبت های دکتر به تدریج بدن مرد شل می شود، به دیوار تکیه می دهد. سرش گیج می رود و چشمانش سیاهی می رود.


با دیدن این عکس العمل، دکتر لبخندی می زند و دستش را روی شانه مرد می گذارد.
دکتر: هه! شوخی کردم… زنت همون اولش مُرد!!!!

 

برداشت شما ازین مطلب چیه؟؟؟

[ یک شنبه 27 / 8 / 1390برچسب:متأسفم! نتونستم برای زنتون کاری کنم! (طنز), ] [ 13:48 ] [ کاوه حق پناه ]

 

قانون: کوکاکولا یک نوشابه است اما طی ده‌ها سال داستان‌های زیادی در مورد فرمول مخفی این نوشیدنی محبوب وجود داشته است. همین فرمول چند خطی فناوری انحصاری این شرکت محسوب می‌شده و حالا یک برنامه رادیویی، ادعا کرده که دستور تهیه نوشابه کوکاکولا که ۱۲۵ سال در اعماق شرکت محبوس بوده است را یافته است. ‏

‏داستان این فرمول شگفت انگیز از آنجا شروع می‌شود که جان پمبرتون در زمان جنگ‌های داخلی آمریکا، این فرمول را کشف کرد و دستورش را در کتابی که دستور تهیه داروهای پزشکی هم در آن بود نوشت، کتابی که نسل به نسل، دست به دست می‌شد. ‏

‏عکسی از این دستور اسرار آمیز در مجله آتلانتا به تاریخ ۱۸ فوریه سال ۱۹۷۹ میلادی چاپ گشته بود اما در آن زمان کسی به این تصویر و مقاله توجهی نکرده بود. حالا این برنامه رادیویی موفق به کشف آن شده و پس از تحقیقات انجام شده متوجه شدند که این‌‌ همان دستور اصلی کوکاکولا است. البته در این فرمول فناوری پیچیده‌ای مانند معماری‌های چند نانومتری پیدا نمی‌کنید! اما شاید با دیدن این فرمول جور دیگری به این نوشیدنی نگاه کنید: ‏

‏ مواد لازم: ‏ ‏

‏- محلول مایع حاصل از کوکائین: ۱۰/۶ گرم ‏
- اسید سیتریک: ۸۵ گرم ‏
- کافئین: ۲۸ گرم ‏- شکر: ۳۰ (واحد اندازه گیری‌اش نامشخص است) ‏
- آب: ۹/۴ لیتر ‏
- آب لیمو: ۹۴۶ میلی لیتر ‏
- وانیل: ۲۸ گرم ‏
- کارامل: ۴۲ گرم ‏
‏ فرمول مخفی برای ۷X ‏ ‏
‏- الکل: ۹۴۶ میلی لیتر ‏
- عصاره پرتقال: ۲۰ قطره ‏
- عصاره لیمو: ۳۰ قطره ‏
- عصاره جوز هندی: ۱۰ قطره ‏
- عصاره گشنیز: ۵ قطره ‏
- عصاره نرولی: ۱۰ قطره ‏
- عصاره دارچین: ۱۰ قطره ‏

کوکا کولا برای محفوظ نگاه داشتن فرمول، آنرا به صورت ۲۴ ساعته تحت نظارت داشت، حتی مدیران هم تنها نیمی‌از آن را می‌دانستند و ۲ مدیر هرگز نمی‌توانستند با یکدیگر تنها باشند. ‏

‏آسا کندلر مدیر کوکاکولا، زمانی که دستور را از پمبرتون در سال ۱۸۸۷ خرید، خیلی نگران این بود که مبادا فرمول را از او بربایند و به همین خاطرجدول محتویات را از روی شیشه‌های نوشابه پاک کرد تا کسی این فرمول را نبیند. و دستور داد که لیست محتویات هیچ‌گاه نباید در جایی نوشته شود. ‏

‏در واقع درز کردن این فرمول هم اکنون به ضرر کوکاکولا هم نخواهد بود، زیرا کسی نمی‌تواند آنرا به صورت ۱۰۰٪ شبیه سازی کند. ‏

‏دلیلش هم‌‌ همان محلولی است که از برگ کوکائین استخراج می‌شود و این تنها کوکا کولاست که با سازمان سرپرستی و ساماندهی مواد مخدر آمریکا قرارداد دارد و اجازه نامه رسمی‌جهت استفاده از آن را دریافت کرده است.

 

منبع: زن فردا

[ یک شنبه 27 / 8 / 1390برچسب:فرمول کوکاکولا بعد از ۱۲۵ سال+فرمول, ] [ 13:41 ] [ کاوه حق پناه ]

گاهی وقت‌ها یک تاکسی برای کسی که خوشگل باشد ترمز می‌کند. پیرزن باشد گازش را می‌گیرد و می‌رود. اما حضرت موسی برای زیبایی دخترها به آنها کمک نکرد.

به گزارش برنا، حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در جلسات درسهایی از قرآن که این هفته از تلویزیون پخش شد درباره ” کیمیای اخلاص(۲)” سخن گفته است.

قرائتی در ابتدای این سخنرانی با اشاره به معنای اخلاص درباره اهمیت آن در زندگی انسانها گفت: می‌گویند کیمیا را به مس بزنند طلا می‌شود. این چه کیمیایی است؟ یک چیزی به نام نیت داریم که این نیت می‌تواند کارها را ۱۸۰ درجه عوض می‌کند. یعنی نیت خوب، کار بد را هم خوب می‌کند. شما به یک جنایتکار سلام کنی، فکر می‌کنی آدم خوبی است، به شما ثواب می‌دهند. چون شما نمی‌دانستی جنایتکار است، فکر می‌کردی آدم خوبی است. یعنی با نیت خوب به آدم بد هم سلام کنی اجر داری.

این واعظ مشهور همچنین در ادامه سخنانش درباره “اقدام خالصانه حضرت موسی در کمک به دختران” ، “نیت کار مهم است، نه سختی کار” ، “انسان در امور مادی، در کنار حیوانات” ، “نیت، اساس عمل و برتر از عمل” ، “تفاوت مخلِص و مخلَص در قرآن” و … سخن گفته است.

آنچه در ادامه می‌خوانید گزیده‌ای از سخنان این استاد حوزه علیمه و دانشگاه است:


ادامه مطلب
[ یک شنبه 27 / 8 / 1390برچسب:برخی تاکسیها فقط برای خوشگل ها ترمز می‌کنند, ] [ 13:32 ] [ کاوه حق پناه ]


 

شما آدم خوش عکسی هستید یا خودتان را جزو انسان های بد عکس می دانید؟ تصویر بالا یک آزمایش توسط آقای ایستوود است که به خوبی نشان می دهد که این موضوع آنقدر ها هم ربطی به خوش عکس بودن یا بد عکس بودن ندارد و همه چیز زیر سر لنز دوربین ها است.

این تصاویر همگی در یک شرایط نور و تنظیمات گرفته شده اند و فقط تفاوت در لنز به کار رفته بوده است. لنز ها دنیا را نسبت به چشم ما متفاوت می بینند و نور را منحرف می کنند. علاوه بر اینکه در هر لنز فاصله سوژه نقش مهمی را بازی می کند.


در آزمایش آقای ایستوود تصاویر با لنزهایی از ۱۹ تا ۳۵۰ میلیمتری گرفته شده اند. در لنز های ۱۹ میلیمتری تاثیر کاملا واضح است و صورت کاملا دفورمه شده است. اما وقتی به لنز ۱۳۵ میلیمتری میرسیم به نظر میرسد بهترین نتیجه را داریم که البته این بستگی به سلیقه و نگاه افراد هم دارد. برای دیدن جزییات بیشتر بهتر است تصویر را در اندازه بزرگ تر ببینید.

اما نکته در اینجا است که هیچ عدد مشخصی برای عکس بهتر وجود ندارد و این بستگی زیادی به آناتومی صورت هر فرد دارد که با چه لنزی زیباتر و بهتر به نظر برسد. در واقع به همین دلیل است که برخی افراد در یک زاویه به خصوص فوتوژنیک هستند و از یک زاویه دیگر یا یک دوربین دیگر خوش عکس به حساب نمی آیند.

منبع: نارنجی

[ یک شنبه 27 / 8 / 1390برچسب:چرا تصویر ما در دوربین های دیجیتال متفاوت است؟, ] [ 13:19 ] [ کاوه حق پناه ]

در آستانه آغاز به کار دوازدهمین نمايشگاه بین المللی ايران تله کام ۲۰۱۱، ایرانسل امروز از محصولات و سرویس های جدید خود برای تلفن همراه و وایمکس رونمایی کرد. هر چند ممکن است در مقایسه با خدمات اپراتورها در کشورهای دیگر بعضی از آنها را پیش پا افتاده تلقی کنید اما به هر حال بسیاری از این محصولات و خدمات جدید برای نخستین بار در عرصه صنعت ارتباطات و مخابرات ایران عرضه می شوند.

در این نشست خبری، محصولات و خدماتی مانند پرتال برنامه های کاربردی یا Irancell App Store، افزایش اعتبار مبتنی بر موقعیت، تبلیغات هوشمند منطقه ای، اعلام دسترسی، پیامک صوتی، کیف پول همراه، تلفن اینترنتی وايمكس، تماس تصویری،چتر وایمکس، مودم بی سیم جیبی، ویترین کالا، فروشگاه مجازی، سرویس اطلاعات شهری، شارژ از طریق تلفن گویا، بانکداری همراه مبتنی بر STK، رمز یکبار مصرف و سرویس سلامت همراه رونمایی شدند. اگر می خواهید در مورد هر کدام از این موارد اطلاعات بیشتری داشته باشید، ادامه مطلب را از دست ندهید.

برای اطلاع از جزئیات بیشتر از خدمات جالب ایرانسل در ادامه مطلب با ما همراه باشید.


ادامه مطلب

پوستر گیک ها

امروزه واژه گیک یا Geek معانی بسیار زیاد و غیرقابل توافقی دارد ولی شاید بین تعاریف گوناگون این تعریف که «گیک کسی است که بر اساس شور و اشتیاق به پیش می‌رود» از همه صحیح‌تر باشد.

گیک‌ها کارها را انجام می‌دهند چون از آن‌ها لذت می‌برند یا در آن‌ها مجالی می‌بینند برای ارزیابی قابلیت‌هایشان. مشوق اولیه آن‌ها پول یا شهرت نیست. گیک‌ها معمولا تمرکز بر موضوعی را مهم‌تر از نیاز به پذیرش اجتماعی می‌بینند و به همین دلیل معمولا همنوایی اجتماعی آن‌ها کم است و از نظر دیگران آدم‌های عجیب و غریبی به نظر می‌رسند. این جدا شدن از اجتماع ممکن است به دلیل شکل، موضوع یا عمق علاقه آن‌ها باشد. گیک‌ها ممکن است خوره ریاضی، مهندسی، کامپیوتر، بازی و ... باشند.

این واژه در اصل لغت بار منفی دارد و معانی‌ای همچون دیوانه، انسان عجیب و فرد احمق می‌داده و در روزهای اولیه ظهور خوره‌های علم و کامپیوتر در مدارس و دانشگاه‌ها از طرف عموم برای تحقیر آن‌ها استفاده می‌شده. اما در یک مصادره گفتمانی، گیک‌ها شروع کردند به استفاده باافتخار از این کلمه برای نامیدن خودشان و گیک و حتی فرهنگ آن آرام آرام به عنوان موضوعی نه خجالت آور که حتی افتخار آمیز برای کسانی که شور و علاقه بیش از حد معمول برای موضوعی دارند، استفاده شد.


 

گیکی به نام اسکات جانسون، پنجاه و شش نمونه از هم مسلک‌های مختلفش را در پوستری طراحی کرده است که بخشی از آن را در بالای مطلب می‌بینید.

 

منبع: نارنجی

[ یک شنبه 27 / 8 / 1390برچسب:گیک, ] [ 13:6 ] [ کاوه حق پناه ]
نمایش کدهای دودویی که بعد از فرانک گری (Frank Gray) به نام کد گری شناخته شد که یک سیستم از اعداد دودویی است که هر دو عدد متوالی فقط در یک بیت با هم اختلاف داشته باشند.
 
امروزه کد گری به طور گسترده برای تصحیح اشکالات در سیستم ارتباط دیجیتالی مثل کابل‌های تلوزیونی و تلوزیون‌های دیجیتالی جهانی استفاده می‌شود.

نام

یکی از محققان آزمایشگاه بل (Bell) به نام فرانک گری اولین بار به طور رسمی کد گری را مورد استفاده قرار داد و این کد بعد از گری توسط افرادی که از آن استفاده می‌کردند کد گری نامگذاری شد.

تاریخچه و کاربردهای علمی

بقیه در ادامه مطلب...

ادامه مطلب
[ یک شنبه 27 / 8 / 1390برچسب:کدی گری Gray Code, ] [ 4:8 ] [ کاوه حق پناه ]

 

آقایان عزیز دیگر جای هیچ بهانه نیست! باید بتوانید خیلی زود تشخیص دهید که احساس خانمی درموردتان چگونه است و باید بتوانید همه علائم و نشانه‌های اینکه از شما خوشش می‌آید یا خوشش نمی‌آید را شناسایی کنید. در زیر به 10 نشانه‌ای که مشخص می‌کند خانمی از شما خوشش نمی‌آید اشاره می‌کنیم.

به ادامه مطلب بروید...


ادامه مطلب
[ پنج شنبه 26 / 8 / 1390برچسب:10 نشانه اینکه خانمی از شما خوشش نمی‌آید, ] [ 3:21 ] [ کاوه حق پناه ]

این توصیه ها را یک مشاور روانشناس برایم گفته است؛ آنقدر جالب بودند که بد ندیدم به شما هم منتقلشان کنم.

وقتی مردی شما را بخواهد، هیچ چیز نمی تواند جلوی او را بگیرد.

اگر شما را نخواهد، هیچ چیز نمی تواند نگهش دارد.

دست از بهانه گیری برای یک مرد و رفتار او بردارید.

هیچوقت خودتان را برای رابطه ای که ارزشش را ندارد تغییر ندهید.

رفتار آرامتر همیشه بهتر است.

لطفا به ادامه مطلب بروید...


ادامه مطلب
[ پنج شنبه 26 / 8 / 1390برچسب:وقتی مردی شما را بخواهد,,,, ] [ 3:18 ] [ کاوه حق پناه ]

 

شایع ‌ترین شکایت زنان از مردان: او اصلاً حرف نمی‌زند!

به نظر می‌رسد که خانم‌ها در همه جا از یک چیز مردها شکایت دارند: "او اصلاً احساساتش را ابراز نمی‌کند! هیچوقت نمی‌گوید چه حسی دارد! خیلی وقت‌ها هم اتاق را ترک می‌کند و حسش را بیان نمی‌کند!"

بگذارید برایتان بگوییم که چرا بیشتر مردها دوست ندارند احساساتشان را مطرح کنند و اینکه چرا این یک نقطه مثبت برای آنهاست.

برای دنبال کردن مقاله، به ادامه مطلب بروید...


ادامه مطلب
[ پنج شنبه 26 / 8 / 1390برچسب:چرا مردان هیچوقت احساساتشان را ابراز نمی‌کنند؟, ] [ 3:12 ] [ کاوه حق پناه ]
 

 

از نظر متخصصان آیتی، یا حتی کاربران حرفه ای کامپیوتر، رمزهای عبور چیز جدیدی نیستند. اما واقعیت این است که ارسال این رمزهای عبور، یا هر اطلاعات حساس دیگری، خواه شماره حساب بانکیتان باشد، یا ارتباط تان با اداره، بایستی از طریق یک اتصال (connection) امن انجام شود. این یک نکته ابتدایی امنیت است، و چیزی است که هر فردی که به دنبال چگونگی کارکرد اینترنت باشد، به زودی آن را کشف خواهد کرد.


ادامه مطلب
[ پنج شنبه 26 / 8 / 1390برچسب:اتصالات ناامن: بررسی اصول ابتدایی , ] [ 2:56 ] [ کاوه حق پناه ]

 

 

 

کتابخانه ملی اتریش

کتابخانه ملی اتریش با بیش از 4/7 میلیون جنس در مجموعه های خود بزرگترین کتابخانه اتریش می باشد. این کتابخانه در قصر Hofburg، در شهر وین، پایتخت اتریش واقع شده است. کتابخانه ملی اتریش توسط خاندان سلطنتی Hubsburg در قرن 14 میلادی تاسیس شده است. این کتابخانه در ابتدا به عنوان کتابخانه دربار شناخته می شد و پس از سال 1920 میلادی به عنوان کنونی خود به جهانیان معرفی گردید.

مجموعه های کتابخانه ملی اتریش شامل؛

آثار مکتوب بر روی کاغذ های پاپیروس -  نسخه های خطی -  کتب قدیمی و کمیاب -  نقشه ها -  کره های جغرافیایی و سماوی -  موسیقی -  نقاشی -  عکس و نگاره ها -  دستخط نویسندگان و پوسترها می باشند که همگی بر روی زبان Esperanto (زبان کمکی بین المللی) و سایر زبان های ساخت نسل بشر (شامل 500 زبان)، در مجموعه های جداگانه حفاظت و نگهداری می شوند و در دسترس محققان علوم مختلف قرار می گیرند.

 توضیحات بهمراه عکس در ادامه مطلب...


ادامه مطلب
[ پنج شنبه 26 / 8 / 1390برچسب:کتابخانه ملی اتریش + عکس معماری, ] [ 1:33 ] [ کاوه حق پناه ]
صفحه قبل 1 ... 28 29 30 31 32 ... 54 صفحه بعد
.: Weblog By KMF :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ صرفا جهت علاقمندان به فناوری اطلاعات و رایانه و انجام امور مربوط به دروس و پروژه ها میباشد. (البته شایدم یکمی بیشتر). البته ناگفته نمونه که علاوه بر مطالب عنوان شده ، مطالبی نیز در باب اجتماعی و فرهنگی و هنری و گاها نیمه 30یا30 که پیگرد نداشته باشه :) جهت اطلاع و آگاهی شما عزیزان گذاشته شده. همه مطالب متعلق به بنده نبوده و بعضآ توسط ساير دوستان و اون دسته عزیزانیه که مطالبشون موجوده و نتونستم منبعش رو پیدا کنم، ارائه ميشه. شما نيز چنانچه تمايل به ارسال مطلبی داشته باشيد،با كمال مسرت آنرا با نام خودتان در وبلاگ منتشر ميكنم. تاریخ تاسیس: 20 مهر 1390 ارادتمند شما: کاوه حق پناه
موضوعات وب
1 لینک های مفید
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

امکانات وب
Online User