یادداشتهای یک دانشجوی فناوری اطلاعات و ارتباطات

یادداشتهای یک دانشجوی فناوری اطلاعات و ارتباطات
مطالب - مقالات - برنامه ها و پروژه های مربوط به فناوری اطلاعات و رایانه گاها علمی و اجتماعی 
قالب وبلاگ
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

لینک های مفید 2


اگر در مدل های مختلف کول دیسک های موجود در بازار جستجو کرده باشید … به مدلهایی برخورد کرده‌ اید که بر روی آنها لوگوی U3 حک شده است.

 

به طور معمول کول دیسکهایی که دارای این قابلیت هستند کمی گران تر از مدل های معمول هستند .

اما U3‌ چیست ؟

U3 LLC یک سرمایه گذاری مشترک است که توسط SanDiskو شرکت های تابعه آن حمایت می شود. U3 مسئول توسعه یک برنامه اختصاصی مربوط به سیستم عامل ویندوز مایکروسافت است. این برنامه ها به طور مستقیم از داخل یک فلش USB قابل اجرا هستند. (یعنی نیازی به نصب کردن آنها به روی کامپیوتر نیست). این برنامه ها اجازه دارند فایل هایی را برروی کامپیوتر میزبان بریزند و یا اطلاعاتی را بر روی آن ثبت کنند، اما این اطلاعات باید به محض خارج شدن فلش از کامپیوتر پاک شوند. در عوض تغییرات و تنظیمات ایجاد شده در برنامه های داخل فلش در خود فلش ذخیره می شوند تا به کاربر این اجازه را بدهند که در آینده بر روی کامپیوتر دیگری با همان تنظیمات گذشته کار کند.
فلش هایی که مشخصات برنامه های U3 را دارند U3 Smart Drive نامگذاری شده اند. “U3 Smart Drive” ها با فلش های USB معمولی متفاوتند به دلیل اینکه بر روی آنها از قبل برنامه اجرای U3 نصب شده است، این برنامه منو شروع سیستم عامل ویندوز را شبیه سازی می کند و نصب برنامه ها را برروی فلش کنترل می کند.

به طور خلاصه کول دیسکهایی که قابلیت U3 را دارا هستند این ویژگی را دارند که بر روی کول دیسک خودتان نرم افزار های مختلف را نصب کنید و آن را همواره با خود به همراه داشته باشید و در رایانه های مختلف از آن استفاده کنید . بدون آنکه نیازی به نصب نرم افزار در رایانه داشته باشید . همچنین U3 قابلیتی چون رمز گذاری بر روی فایلها و همچنین اضافه کردن دکمه Eject برای بستن برنامه های در حال اجرا و عمل Safe remove را انجام می دهد .

چندی پیش دنبال این موضوع بودم که آیا راهی هست که بتوان این قابلیت را به فلش دیسک های معمولی نیز اضافه کرد ؟

متاسفانه یا خوشبختانه U3 برنامه ای رایگان نیست و لذا امکان دانلود و استفاده از آن بر روی کول دیسک بدون صرف هزینه امکان پذیر نیست .

پس تنها می توانستم جستجو کنم تا نرم افزاری مشابه برای این قابلیت پیدا کنم . تا اینکه به نرم افزار رایگان CodySafe برخورد کردم .

CodySafe

یک نرم افزار عالی و کم حجم و صد البته کاملا رایگان که با استفاده از آن می توانید در کول دیسک های معمولی خود قابلیتی چون کول دیسک های U3 را تجربه کنید .

CodySafe رایگان دارای ویژگی های است که به نظرم برتری های بسیاری نسبت به U3 پولی دارد :

برخی از ویژگی های CodySafe :

- اشغال حافظه بسیار کمتر در کول دیسک (نزدیک به 3 مگابایت)
- اجرای بسیار سریعتر CodySafe در مقایسه با U3
- نمایش میزان حافظه اشغال شده و و باقی مانده از حافظه کول دیسک به صورت گرافیکی
- پشتیبانی از 16 زبان مختلف از جمله فارسی!
- قابلیت حفاظت از کول دیسک در مقابل ویروس های Autorun
- اضافه کردن نرم افزارهای دلخواه به آسانی هر چه تمام تر
- مجهز به برنامه بررسی سلامت کول دیسک و عیب یابی و برطرف کردن مشکلات مربوط به آن
(مثل رفع بدسکتور)
- قابلیت تعریف کلیدهای میان بر (Shortcut) برای انجام عملیات های مختلف (مثلا تعریف یک میانبر برای عمل Safe Remove)
- حجم بسیار کم نرم افزار (حدود 2 مگابایت)
- انجام عمل Safe Remove فلش دیسک تنها با یک کلیک و یا فشردن کلیک میانبر دلخواه
- کاملا رایگان



 

به نظر من تنها برتری U3 قابلیت رمزگذاری (Password) بر روی حافظه جانبی است که CodySafe از آن بی بهره است . با این حال به شخصه CodySafe را به دلیل مزایای فراوانش نسبت به U3 ترجیح می دهم .

برای اضافه کردن این قابلیت مفید به Cool Disk‌ خود مراحل زیر را انجام دهید :

» ابتدا نرم افزار CodySafe را با حجم حدود 2 مگابایت از اینجا دریافت کنید .
» سپس کول دیسک خود را به رایانه خود متصل نموده و فایل Setup نرم افزار CodySafe را اجرا کنید.
» معمولا نرم افزار به صورت هوشمند درایو مربوط به کول دیسکتان را تشخیص می دهد … مسیر نصب می بایست در درایو مربوط به کول دیسک باشد چرا که نرم افزار بر خلاف همگی نرم افزارها می بایست بر روی کول دیسک تان نصب شود نه هارد دیسک شما . نگران نباشید همان طور که قبلا توضیح داده شد نرم افزار تنها حدود 3 مگابایت از ظرفیت کول دیسکتان را اشغال می کند .
» چند ثانیه منتظر بمانید تا فایلهای مربوطه بر روی کول دیسک نصب شوند .
» مصدوم آماده است !

نمایی از CopySafe

راهنمای اضافه کردن برنامه CodySafe :

برای اضافه کردن یک نرم افزار در منوی CodySafe راحت ترین راه استفاده از نرم افزارهای Portable است . نرم افزار Portable مورد نظر خود را آماده کرده و سپس وارد تنظیمات نرم افزار شده و در بخش مدیریت برنامه ها به زیانه‌ی افزودن برنامه مراجعه مراجعه کرده و آدرس نرم افزار Portable مورد نظر خود را بدهید تا پس از چند ثانیه به منوی CodySafe اضافه شود . شما همچنین می توایند تعیین کنید که برنامه ای خاص به محض شروع CodySafe‌ احرا شود . این قابلیت مثلا برای اجرا یک آنتی ویروس می تواند بسیار مفید واقع شود .

» دریافت CodySafe

» سایت نرم افزار


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ پنج شنبه 16 / 8 / 1390برچسب:U3 , ] [ 9:52 ] [ کاوه حق پناه ]
.: Weblog By KMF :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ صرفا جهت علاقمندان به فناوری اطلاعات و رایانه و انجام امور مربوط به دروس و پروژه ها میباشد. (البته شایدم یکمی بیشتر). البته ناگفته نمونه که علاوه بر مطالب عنوان شده ، مطالبی نیز در باب اجتماعی و فرهنگی و هنری و گاها نیمه 30یا30 که پیگرد نداشته باشه :) جهت اطلاع و آگاهی شما عزیزان گذاشته شده. همه مطالب متعلق به بنده نبوده و بعضآ توسط ساير دوستان و اون دسته عزیزانیه که مطالبشون موجوده و نتونستم منبعش رو پیدا کنم، ارائه ميشه. شما نيز چنانچه تمايل به ارسال مطلبی داشته باشيد،با كمال مسرت آنرا با نام خودتان در وبلاگ منتشر ميكنم. تاریخ تاسیس: 20 مهر 1390 ارادتمند شما: کاوه حق پناه
موضوعات وب
1 لینک های مفید
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

امکانات وب
Online User