یادداشتهای یک دانشجوی فناوری اطلاعات و ارتباطات

یادداشتهای یک دانشجوی فناوری اطلاعات و ارتباطات
مطالب - مقالات - برنامه ها و پروژه های مربوط به فناوری اطلاعات و رایانه گاها علمی و اجتماعی 
قالب وبلاگ
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

لینک های مفید 2


 

اگرچه بیشتر شرکت های خدمات دهنده خودشان مودم هم ارائه می دهند اما بهتر است خودتان دست به کار شوید و کمی در هزینه هایتان صرفه جویی کنید.

برای کسانی که حداقل بخشی از زمان روزانه خود را صرف کار در وب می کنند، دشوار است که بدون اینترنت پرسرعت زندگی کنند. همچنین کسانی که دارای لپ تاپ هستند یا موبایل شان با شبکه وای فای کار می کند، هنگام خرید مودم روتر ADSL با سوالات زیادی رو به رو می شوند.

● شیوه مصرف

کاربر خانگی که می خواهد فقط وب گردی کند، اساسا نیاز به مودم های عجیب و غریب ندارد. می توان با قیمت پایینی از مودم های سیسکو استفاده کرد یا در صورت نیاز به استفاده سنگین از مودم، سراغ مدل هایی چون Extreme دی لینک رفت که قادر است بسته های ترافیک شبکه را اولویت بندی کند و سرورهای مجازی درست کند.

توجه کنید که مودم گران تر لزوما مودم بهتری نیست، بازدهی هر دو مودمی که معرفی کردیم، یکسان است اما یکی امکانات بیشتری دارد و تنظیم آن مدت بیشتری زمان می برد.

● تک بانده و دوبانده

وقتی روی جعبه های مختلف روترهای وایرلس را می خوانید، متوجه واژه باند خواهید شد. باندهای ۲/۴ و ۲/۵ فرکانس هایی است که شبکه های بی سیم در آن فعالیت می کنند. شبکه های ۱۱B، ۸۰۲ و G از فرکانس ۲/۴ گیگاهرتز استفاده می کنند و شبکه های ۱۱N، ۸۰۲ از پهنای ۲/۴ یا ۲/۵ گیگاهرتز استفاده می کنند.

مودم های ارزان تک بانده هستند مثلا مودم Asus RT N۱۱ تک بانده است ولی مودم لینک سیس E۲۰۰۰ دوبارپنده است و در هر دو فرکانس کار می کند فرکانس ۲/۵ گیگاهرتز باری شبکه های شلوغ همچون شبکه های بازی و انتقال فایل بهتر جواب می دهد، ولی اگر یک شبکه خانگی معمولی می خواهید، بهتر است از همان تک بانده ۲/۴ گیگاهرتزی استفاده کنید.

● استاندارد

دانستن استانداردهای سخت افزارهای شما در خرید مودم / روتر کمک تان می کند. مثلا اگر بخواهید دو لپ تاپ نسبتا قدیمی را که با کارت های ۸۰۲,۱۱b/g به شبکه متصل می شوند، به اینترنت وصل کنید اما نخواهید دستگاه های خود را به روز کنید، می توانیدن یک روتر وایرلس ارزان ۸۰۲,۱۱n بگیرید و روتر را در حالت Mixed Mode تنظیم کنید تا بتواند به کلاینت های b و g متصل شود.

● پی سی علیه مک

دستگاه های مختلف در شبکه های ویندوزی و شبکه های مبتنی بر مک کمی در رفتار تفاوت دارند. در فضای وبلاگ نویسی نیز این اعتقاد وجود دارد که اگر شبکه ای از کامپیوترهای مک تشکیل شده باشد، با روتر مک بهتر جواب می دهد اما روترها از دیدگاه نظری برای سیستم عامل های ویندوز، اپل و لینوکس سرویس یکسانی خواهند داد.

● آنتن دهی

آنتن یک روتر هم می تواند خارجی باشد، هم داخلی. یکی از سریع ترین مودم / روترهای فعلی مودم DIR ۸۲۵ دی لینک است که هم دوبانده است و هم دو آنتن خارجی دارد. همچنین می توان در موارد بسیار خاص، آمپلی فایرسیگنال خرید یا یک آنتن با توان بیشتر به مودم وصل کرد. برخی از مودم های آنتن دار خارجی در شبکه های خانگی آنتن دهی ضعیفی دارند و تنظیم بهترین حالت برای آنها کمی دردسرساز می شود. به علاوه اینکه هر چیزی که اضافه و بیرون باشد، احتمال شکستن بیشتری دارد.

توجه داشته باشید که طراحی آنتن ها به هر صورتی که باشد، گاهی در مناطق بزرگ به بیش از یک روتر وایرلس برای پوشش نیاز است. برد متوسط یک روتروایرلس نزدیک به ۵۰ متر در محیط درونی و ۲۰۰ متر در فضای باز خواهد بود.

● مجموعه ویژگی ها

بیشتر روترهای وایرلس این عملیات را به صورت پایه در خود دارند: انتقال پورت، DHCP، دیوار آتش و NAT. برخی از آنها علاوه بر اینکه ویژگی های دیگری دارند که اگر به آنها نیاز نداشته باشید، می توانید مودم / روتر ارزان تری تهیه کنید. برخی از این ویژگی ها عبارت است از بهبود سیگنال، کلاینت بیت تورنت و مواردی از این دست، برخی از روترها برای اتصال به پرینتر یا دستگاه حافظه نیز پورت یو اس بی دارند و می توانند آن دستگاه را بی واسطه در شبکه به اشتراک بگذارند.

● امنیت

بیشتر مودم روترهای وایرلس از امنیت استاندارد WEP پشتیبانی می کنند. در حال حاضر امن ترین روش، روش WAP A۲ است؛ ولی ممکن است برخی از دستگاه های قدیمی آن را پشتیبانی نکنند. همچنین می توان از ویژگی های برخی مدم ها استفاده کرد و چندین SSID برای کاربران مختلف ایجاد کرد تا بتوان از نظر امنیتی فعالیت هرکدام را زیرنظر گرفت.

● اتصال سیمی

بیشتر روترهای وایرلس مجهز به پرت اترنت هستند تا برخی از دستگاه ها را از جمله کیس های کامپیوتر از طریق شبکه سیم دار به آن متصل کرد و همچنین سرعت بیشتری نسبت به وایرلس دریافت کرد. برای اینکه سرعت بالاتر از ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه داشته باشید، بهتر است مودم / روتر گران تری تهیه کنید که پورت های اترنت آن گیگابیت باشد.
 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ جمعه 7 / 10 / 1390برچسب:راهنمای خرید مودم های ADSL, ] [ 17:24 ] [ کاوه حق پناه ]
.: Weblog By KMF :.

درباره وبلاگ

این وبلاگ صرفا جهت علاقمندان به فناوری اطلاعات و رایانه و انجام امور مربوط به دروس و پروژه ها میباشد. (البته شایدم یکمی بیشتر). البته ناگفته نمونه که علاوه بر مطالب عنوان شده ، مطالبی نیز در باب اجتماعی و فرهنگی و هنری و گاها نیمه 30یا30 که پیگرد نداشته باشه :) جهت اطلاع و آگاهی شما عزیزان گذاشته شده. همه مطالب متعلق به بنده نبوده و بعضآ توسط ساير دوستان و اون دسته عزیزانیه که مطالبشون موجوده و نتونستم منبعش رو پیدا کنم، ارائه ميشه. شما نيز چنانچه تمايل به ارسال مطلبی داشته باشيد،با كمال مسرت آنرا با نام خودتان در وبلاگ منتشر ميكنم. تاریخ تاسیس: 20 مهر 1390 ارادتمند شما: کاوه حق پناه
موضوعات وب
1 لینک های مفید
Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت

امکانات وب
Online User